Navigáció

Közadattár

Közadattár

Közadattár

Parlamenti képviselőnk

Országgyűlési képviselőnk: Harrach Péter

Pest Megye címere

Pest megye címere

Magyarország címere

Magyarország címere

Európai Unió

Európai Unió zászlója

Panasziroda

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Új Magyarország

Új Magyarország Vidékfejlesztési Program

Leader

LEADER program

ÉKPM

Észak Kelet-Pest Megyei Leader Egyesület

FACEBOOK

Uolsó hírek

Fotó felhő

Kormányablak

Kormányablak

Online Statisztika

Online vendégek: 2
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 49
Aktiválatlan tagok: 60
Legújabb tag: rozsaattila

Látogatók ma: 1530
Online látogató: 2
Max. Onlinerekord: 74
Max. napi rekord: 85200
Látogatók tegnap: 1398
Látogatók a hónapban: 130717
Összes látogatók: 2661405

Utolsó 24 órában: 
Google Translate


Járási Munkaügyi Kirendeltség

PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL VÁCI JÁRÁSI HIVATAL JÁRÁSI MUNKAÜGYI KIRENDELTSÉG

 

A járások kialakításáról, valamint egyes ezzel összefüggő törvények módosításáról szóló 2012. évi XCIII. törvény alapján 2013. január 1. napjától megalakult a Pest Megyei Kormányhivatal Váci Járási Hivatala, melynek egyik szakigazgatási szerve a Járási Munkaügyi Kirendeltség.

 

 Illetékességi területe 3 járási területre, összesen 39 településre terjed ki.

 

 A Váci Járás: Acsa, Csörög, Csővár, Galgagyörk, Kisnémedi, Kosd, Őrbottyán, Penc, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Rád, Sződ, Sződliget, Vác, Vácduka, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót,

a Dunakeszi Járás: Csomád, Dunakeszi, Fót, Göd,

a Szobi Járás: Bernecebaráti, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Kemence, Kismaros, Kóspallag, Letkés, Márianosztra, Nagybörzsöny, Nagymaros, Perőcsény, Szob, Szokolya, Tésa, Vámosmikola, Verőce, Zebegény települések.

 

Elérhetőségek:

 

Cím:                                                    2600 Vác, dr. Csányi László krt. 45.

Tel/Fax:                                              06/27/512-280, 06/27/512-270

E-mail:                                                pestmmkvac@lab.hu

 

 

Ügyfélfogadás

 

délelőtt:

 

délután:

Hétfő

08:00 - 12.15

13:00 - 15:00

Kedd

08:00 - 12.15

13:00 - 15:00

Szerda

08:00 - 12.15

13:00 - 15:00

Csütörtök

08:00 - 12:00

-

Péntek

08:00 - 13:00

 

Ahhoz, hogy az álláskeresőt az egyes támogatások megillessék, illetve alkalmazása esetén munkáltatója támogatást igényelhessen, foglalkoztatásához, álláskeresőként történő regisztrálását kell kérnie.

Álláskereső az a személy, aki munkaviszonyban nem áll és az egyszerűsített foglalkoztatásnak minősülő munkaviszony kivételével egyéb keresőtevékenységet sem folytat, oktatási intézmény nappali tagozatán nem folytat tanulmányokat, öregségi nyugdíjra nem jogosult, valamint megváltozott munkaképességű személyek járadékában, rehabilitációs ellátásban nem részesül, munkát akar és tud vállalni, a mielőbbi elhelyezkedés érdekében a munkaügyi kirendeltségen nyilvántartásba veteti magát és a kirendeltséggel együttműködik.

 

Az együttműködés keretében az álláskereső  rendszeresen, a kirendeltség által megadott időpontban személyesen felkeresi a kirendeltséget, elfogadja a felajánlott munkát, képzési lehetőséget, munkaerő-piaci szolgáltatást, munkaerő-piaci programban való részvételt és önállóan is aktívan keres munkát.

2013. január 1-jétől az álláskereső nyilatkozatban vállalhatja, hogy együttműködésének elektronikus levélben történő kapcsolattartás formájában tesz eleget.

Ennek keretében teljesítheti jelentkezési kötelezettségét, bejelentheti a körülményeiben bekövetkezett változásokat, illetve a nyilvántartását érintő eseményeket.

A kirendeltség az együttműködés keretében  vizsgálja, hogy szükség van-e az elhelyezkedéshez munkaerő-piaci szolgáltatás igénybevételére. Szolgáltatás lehet például munkaerő-piaci információ nyújtása, pálya -, álláskeresési - és munka tanácsadás.

Az álláskereső, amennyiben a jogszabály által előírt feltételek megvannak, jogosult lehet álláskeresési ellátásra (álláskeresési  járadékra, nyugdíj előtti álláskeresési segélyre), munkaerő-piaci képzés, humánszolgáltatás igénybevételére.

2012. január 1-jétől a megállapítható álláskeresési járadék maximális hossza 90 nap lehet, maximális havi mértéke a minimálbér összege. A minimális 36 napi álláskeresési járadékhoz az elmúlt 3 évben legalább 360 nap jogviszonnyal kell rendelkezni.

Ha ellátásra jogosult, annak kimerítését követően is ajánlott a velünk való együttműködés, hiszen szolgáltatásainkat, átképzéseinket, támogatásainkat és az önkormányzati szociális támogatásokat – köztük a közfoglalkoztatást – csak a munkaügyi kirendeltséggel együttműködő ügyfelek vehetik igénybe.

Az álláskereső elhelyezkedése esetén a munkáltató támogatást kaphat a foglalkoztatáshoz.

További tájékoztatásért kérjük, forduljon bizalommal a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes kirendeltséghez!

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.09 másodperc
14,699,383 egyedi látogató