Navigáció

Közadattár

Közadattár

Közadattár

Parlamenti képviselőnk

Országgyűlési képviselőnk: Harrach Péter

Pest Megye címere

Pest megye címere

Magyarország címere

Magyarország címere

Európai Unió

Európai Unió zászlója

Panasziroda

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Új Magyarország

Új Magyarország Vidékfejlesztési Program

Leader

LEADER program

ÉKPM

Észak Kelet-Pest Megyei Leader Egyesület

FACEBOOK

Uolsó hírek

Fotó felhő

Kormányablak

Kormányablak

Online Statisztika

Online vendégek: 1
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 49
Aktiválatlan tagok: 60
Legújabb tag: rozsaattila

Látogatók ma: 1553
Online látogató: 1
Max. Onlinerekord: 74
Max. napi rekord: 85200
Látogatók tegnap: 1398
Látogatók a hónapban: 130740
Összes látogatók: 2661428

Utolsó 24 órában: 
Google Translate


Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

 

1. A  Váchartyán Község oldal (a www.vachartyan.hu domainnév alatt elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja a Váchartyán Község Önkormányzatának (továbbiakban: Jogtulajdonos) által ezen az oldalon meghatározott feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalunkat!

2. A Váchartyán Község oldala tartalmának ingyenes vagy díjköteles szolgáltatásként történő bármilyen továbbfelhasználása csak a Jogtulajdonos előzetes, írásos (beleértve ebbe az e-mailt mint írásos formát) engedélyével és csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.

3. A Jogtulajdonos a lehetőségéhez képest minden erőfeszítést meg tesz a honlapon megjelenő adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására a feltöltésük időpontjában és utána. Ennek ellenére a Jogtulajdonos nem vállal a Váchartyán Község oldalaon kifejezetten, vagy ráutaló módon jelen weboldalon megjelenő információkért semminemű felelősséget nem vállal, sem azok pontosságáért, valódiságáért, aktualitásáért.

3.1. A Jogtulajdonos semmilyen felelőséget nem vállal a honlap megtekintéséből, vagy elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért és sérülésekért.

 

4. A Váchartyán Község oldalon található tartalom a Jogtulajdonos szellemi tulajdonát képezi, vagy engedéllyel rendelkezik a tartalom elhelyezésére. A tartalom megjelenítése előzetes írásbeli engedély nélkül (beleértve az elektronikus írásos engedélyt) sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel. A Váchartyán Község oldala részei kizárólag saját felhasználás céljából lementhető merevlemezre, kinyomtatható, ám ebben az esetben sem válik a felhasználó jogosulttá a Váchartyán Község oldala tartalmának tovább-használatára, terjesztésére, fénymásolásra, átvételére, adatbázisban történő tárolására, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatalára.

 

5. Külső honlapokra mutató kapcsolatok (linkek) is találhatók. A Jogtulajdonos semminemű felelősséget nem vállal ezen kapcsolatok által elért honlapok tartalmáért, illetve ezen honlapok adatkezelési biztonságáért.

5.1. A Váchartyán Község oldala viszont fenntartja magának a jogot, hogy a Váchartyán Község oldalara nem a Jogtulajdonos által felrakott külső linkeket ellenőrizze, szükség esetén törölje.

5.2. Külső link felhelyezése az oldalra, csak az alábbi feltételek betartása mellett lehet:

5.2.1. A hivatkozott oldal nem tartalmazhat jogszabályt, harmadik személy jogait, vagy közízlést sértő tartalmat.

5.2.2. A hivatkozott weboldal nem szolgáltathat, vagy tartalmazhat valótlan információt Váchartyán Község Önkormányzata és a hivatkozott oldal fenntartója között fennálló jogviszonyról és általában a Váchartyán Község oldalairól.

5.2.3. A hivatkozott weboldal nem keltheti azt a benyomást, hogy a Váchartyán Község oldala javasolja, vagy támogatja az adott oldalon forgalmazott vagy kínált szolgáltatás vagy termék igénybevételét vagy megvásárlását.

5.2.4. A hivatkozott oldal tartalmának többszörözése, másolása vagy frame-k (illetve egyéb keretek) használata nem lehetséges.

5.3. Ezektől eltérni csak a Jogtulajdonos írásos engedélyével lehetséges, beleértve az elektronikus e-mailt is. A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén a Váchartyán Község oldala jogosult lesz a hivatkozott weboldalra mutató külső link azonnali eltávolítására, és a jogsértéssel felmerült kárának megtérítését követelni.

6. A honlap, és a rajta található funkciók nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkező, valamint a szolgáltatásának meghibásodásából, kimaradásából eredő esetleges károkért a Jogtulajdonos nem felel.

7. A Váchartyán Község oldalon elérhető esetleges szolgáltatási ajánlatok nem minősülnek üzleti ajánlatnak, csak az érdeklődés felkeltését szolgálják. Hivatalos üzleti ajánlatnak csak a Jogtulajdonos munkatársai által e-mailen, faxon vagy levélben eljuttatott ajánlatok minősülnek a Jogtulajdonos részéről.

8. A Jogtulajdonos fenntartja magának a jogot, hogy a honlapon feltüntetett elérhetőségeken beérkező megkeresésekre csak korlátozottan reagáljon.

A jogtulajdonos fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.

 

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.04 másodperc
14,699,406 egyedi látogató