Váchartyán község honlapja

2013:
Orlik Ádám első éves U23-asként bronzérmet szerzett a hétvégi kajak Felnőtt Magyar Bajnokságon Szolnokon olyan versenytársak mellett, mint pl. Kammerer Zoltán. 19 évesen felnőttek között érmet szerezni óriási dolog. Reméljük Rióban már ott lesz az Olimpián, de ha még ott nem is, az utána lévőn már egészen biztosan!

2011:
A 17éves váchartyáni Orlik Ádám, aki a Bomba AVSE sportolója, a 2011. augusztus 6-7-én, Szolnokon megrendezett Ifjúsági-U23 Magyar Bajnokságon az alábbi eredményeket érte el:
K2 200m II. helyezés
K2 500m III. helyezés
K1 3*200m váltó II. helyezés
Eredményével kvalifikálta magát a 2011 szeptemberében Lengyelországban megrendezendő Európai Olimpiai Reménységek versenyére K2 200m és K4 200m versenyszámokban, ami egyben a jövő évi ifjúsági magyar válogatottság megszerzését is jelentheti Ádám részére.

vachartyan sport kajak kenuVáchartyán méltán büszke lehet a tehetséges és sikeres Orlik Ádámra, a budapesti AVSE versenyzőjére, aki a 2010. évben a kajak kenu serdülő válogatott tagjaként számos győzelmet aratott, így a Magyar Országos Bajnokságon K1 500 méteren, valamint a 22 Ország részvételével zajló Európai Olimpiai Reménységek Versenyén.
Versenyeredményei alapján a 2011 év kajak kenu ifjúsági válogatott keret tagja lett.

Gratulálunk és további sikereket kívánunk!

E-ügyintézés

vachartyan elektronikus ugyintezes logo

Hivatali Portál

elugy banner 2

Parlamenti képviselőnk

Harrach Péter

Harrach Péter

Magyarország címere

Magyarország címere

Pest Megye címere

Pest Megye címere

Kormányablak

Kormányablak

Panasziroda

Pest Megyei Békéltető Testület