Váchartyán község honlapja

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

1. A Váchartyán Község oldal (a www.vachartyan.hu domainnév alatt elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja a Váchartyán Község Önkormányzatának (továbbiakban: Jogtulajdonos) által ezen az oldalon meghatározott feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalunkat!

2. A Váchartyán Község oldala tartalmának ingyenes vagy díjköteles szolgáltatásként történő bármilyen továbbfelhasználása csak a Jogtulajdonos előzetes, írásos (beleértve ebbe az e-mailt mint írásos formát) engedélyével és csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.

3. A Jogtulajdonos a lehetőségéhez képest minden erőfeszítést meg tesz a honlapon megjelenő adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására a feltöltésük időpontjában és utána. Ennek ellenére a Jogtulajdonos nem vállal a Váchartyán Község oldalaon kifejezetten, vagy ráutaló módon jelen weboldalon megjelenő információkért semminemű felelősséget nem vállal, sem azok pontosságáért, valódiságáért, aktualitásáért.

3.1. A Jogtulajdonos semmilyen felelőséget nem vállal a honlap megtekintéséből, vagy elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért és sérülésekért.

4. A Váchartyán Község oldalon található tartalom a Jogtulajdonos szellemi tulajdonát képezi, vagy engedéllyel rendelkezik a tartalom elhelyezésére. A tartalom megjelenítése előzetes írásbeli engedély nélkül (beleértve az elektronikus írásos engedélyt) sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel. A Váchartyán Község oldala részei kizárólag saját felhasználás céljából lementhető merevlemezre, kinyomtatható, ám ebben az esetben sem válik a felhasználó jogosulttá a Váchartyán Község oldala tartalmának tovább-használatára, terjesztésére, fénymásolásra, átvételére, adatbázisban történő tárolására, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatalára.

5. Külső honlapokra mutató kapcsolatok (linkek) is találhatók. A Jogtulajdonos semminemű felelősséget nem vállal ezen kapcsolatok által elért honlapok tartalmáért, illetve ezen honlapok adatkezelési biztonságáért.

5.1. A Váchartyán Község oldala viszont fenntartja magának a jogot, hogy a Váchartyán Község oldalara nem a Jogtulajdonos által felrakott külső linkeket ellenőrizze, szükség esetén törölje.

5.2. Külső link felhelyezése az oldalra, csak az alábbi feltételek betartása mellett lehet:

5.2.1. A hivatkozott oldal nem tartalmazhat jogszabályt, harmadik személy jogait, vagy közízlést sértő tartalmat.

5.2.2. A hivatkozott weboldal nem szolgáltathat, vagy tartalmazhat valótlan információt Váchartyán Község Önkormányzata és a hivatkozott oldal fenntartója között fennálló jogviszonyról és általában a Váchartyán Község oldalairól.

5.2.3. A hivatkozott weboldal nem keltheti azt a benyomást, hogy a Váchartyán Község oldala javasolja, vagy támogatja az adott oldalon forgalmazott vagy kínált szolgáltatás vagy termék igénybevételét vagy megvásárlását.

5.2.4. A hivatkozott oldal tartalmának többszörözése, másolása vagy frame-k (illetve egyéb keretek) használata nem lehetséges.

5.3. Ezektől eltérni csak a Jogtulajdonos írásos engedélyével lehetséges, beleértve az elektronikus e-mailt is. A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén a Váchartyán Község oldala jogosult lesz a hivatkozott weboldalra mutató külső link azonnali eltávolítására, és a jogsértéssel felmerült kárának megtérítését követelni.

6. A honlap, és a rajta található funkciók nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkező, valamint a szolgáltatásának meghibásodásából, kimaradásából eredő esetleges károkért a Jogtulajdonos nem felel.

7. A Váchartyán Község oldalon elérhető esetleges szolgáltatási ajánlatok nem minősülnek üzleti ajánlatnak, csak az érdeklődés felkeltését szolgálják. Hivatalos üzleti ajánlatnak csak a Jogtulajdonos munkatársai által e-mailen, faxon vagy levélben eljuttatott ajánlatok minősülnek a Jogtulajdonos részéről.

8. A Jogtulajdonos fenntartja magának a jogot, hogy a honlapon feltüntetett elérhetőségeken beérkező megkeresésekre csak korlátozottan reagáljon.
A jogtulajdonos fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.

Parlamenti képviselőnk

Harrach Péter

Harrach Péter

Magyarország címere

Magyarország címere

Pest Megye címere

Pest Megye címere

Kormányablak

Kormányablak

Panasziroda

Pest Megyei Békéltető Testület